Ευχετήρια SMS

Θέλετε να κάνετε τη διαφορά από τον ανταγωνισμό; Να είστε μήπως κοντά στον πελάτη σας; Να αυξήσετε τις πωλήσεις σας;;;;

Δε θα ήταν ενδιαφέρον, μία υπηρεσία μαζικής αποστολής sms να στέλνει αυτόματα ευχετήρια sms στο πελατολόγιο σας, αναγνωρίζοντας την ονομαστική τους εορτή ή τα γενέθλια τους; 

Μαζική Αποστολή SMS Σε Ονομαστικές Εορτές

Η αυτόματη μαζική αποστολή sms για ευχετήρια μηνύματα δεν ξανάγινε τόσο εύκολη και γρήγορη διαδικασία!

Έχοντας ένα αρχείο με τα ονόματα και τα τηλέφωνα των πελατών σας μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πρότυπο ευχετήριο sms και η εφαρμογή μας αναλαμβάνει να στείλει αυτόματα το πρότυπο sms που έχετε δημιουργήσει στην ημερομηνία της εορταστικής τους εορτής!

Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται πλέον να ελέγχετε καθημερινά τις εορτές τον πελατών σας αλλά και ούτε να κάνετε κάθε μέρα αποστολές στους εορτάζοντες πελάτες σας! Έτσι, σας γλιτώνουμε έναν πολύτιμο χρόνο από την εργασία σας για να τον αξιοποιήσετε ακόμα πιο δημιουργικά για την επιχείρηση σας!

Παρατηρήσεις:

  1.  Για ονομαστικές εορτές με παράγωγα ονόματα π.χ. Κωνσταντίνος, Ντίνος, Κώστας κλπ η εφαρμογή μας αναζητά όλα τα παράγωγα του ονόματος.
  2.  Τα ονόματα θα πρέπει να είναι γραμμένα με Ελληνικούς χαρακτήρες
  3.  Ονόματα που εορτάζουν 2 ή και 3 φορές στη διάρκεια ενός έτους π.χ. Μαρία, αναγνωρίζονται κάθε φορά.
  4.  Η υπηρεσία είναι προαιρετική και μπορείτε να την ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε όποτε εσείς θέλετε μέσα από το λογαριασμό σας.
  5.  Η συγκεκριμένη υπηρεσία μπορεί να συνδυαστεί και με μεταβλητά σημεία στο μήνυμα σας.
  6.  Μπορείτε να έχετε διαφορετικά πρότυπα sms για διαφορετικές ομάδες επαφών.

 

Για καλύτερα αποτελέσματα προς τον πελάτη σας, δημιουργήστε πρότυπα sms, προσφέροντας ένα δώρο ή μία αρκετά καλή προσφορά δίνοντας την εντύπωση δώρου για την ονομαστική τους εορτή.

 

Bulk SMS σε Γενέθλια ή σε συγκεκριμένες ημερομηνίες

Ωραία! Καλή η μαζική αποστολή sms σε ονομαστικές εορτές, αλλά με τα γενέθλια τί γίνεται;;;

Μόνο η εταιρεία μας προσφέρει δωρεάν τη δυνατότητα στους χρήστες μας να στέλνει αυτόματα, πρότυπα sms στο πελατολόγιο τους σε συγκεκριμένες ημερομηνίες π.χ. γενέθλια.

Το μόνο που χρειάζετε είναι ένα αρχείο με τα τηλέφωνα των πελατών σας και σε μία στήλη τις ημερομηνίες που θέλετε να στείλετε το πρότυπο μήνυμα σας.

Με αυτόν τον τρόπο η εφαρμογή αναζητά τις ημερομηνίες που έχετε εισάγει στις επαφές σας και στέλνει αυτόματα το πρότυπο sms που έχετε δημιουργήσει στις ημερομηνίες που έχετε εισάγει στις επαφές σας!

Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για ευχετήρια sms σε γενέθλια ή ειδοποιήσεις σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

 Παρατηρήσεις:

  1.  Η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για ευχές σε συγκεκριμένες ημερομηνίες είτε για αυτόματες ειδοποιήσεις.
  2.  Μπορεί να συνδυαστεί με μεταβλητά πεδία αλλά και με τις ονομαστικές εορτές.
  3.  Η υπηρεσία είναι προαιρετική και μπορείτε να την ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε όποτε εσείς θέλετε μέσα από το λογαριασμό σας.